Lista e lojerave tek albfemijet.com

Gare ne qytet Titulli pershkrimi 19 Gare ne qytet

Pershkrimi: Provo Aventuren ne Xhungel me veshtiresite qe te dalin.... Luaje
Deal or no Deal Title: pershkrimi 18 Deal or no Deal

Pershkrimi: Ndieni me fat sot? provoje te luani Deal or no Deal !... Luaje
Shpata Titulli: pershkrimi 17 Gladiatori

Pershkrimi: Edhe nje dite tjeter per Gladiatorin per te shpetuar jeten !... Luaje
lufto Titulli: pershkrimi16 Loje me Lufte

Pershkrimi: Loje shume e bukur me lufte .... Luaje
kamion i madh Titulli: pershkrimi15 Gare me kamion te madh

Pershkrimi: Tjeter loje me kamione kenaqu ne kete gare te veshtire!... Luaje
Motorr Titulli: pershkrimi14 Gare me motorr

Pershkrimi: Gare interesante me motorr ! ... Luaje
Lufta nga afer Titulli: pershkrim i13 Lufta nga afer

Pershkrimi: Loje me lufte e mrekullueshme nga afer!... Luaje
Luftoni kolonine e viruseve Titulli: pershkrimi12 Kolonia e virusit

Pershkrimi: Mundohu te luftosh kolonine e Viruseve!... Luaje
Vrisni nje ushtar Titulli: pershkrimi11 Vrisni ushtarin

Pershkrimi: Vrisni ushtaret qe dalin perpara, loje e bukur!... Luaje
Qendresa e fundit Titulli: pershkrimi10 Qendresa e fundit

Pershkrimi: Luftoni deri ne momentin e fundit ... Loje interesante !... Luaje
Loja e Bilardos Titulli pershrimi9 Bilardo

Description: Loja e Bilardos !.... Luaje
Bicikleta Titulli: pershkrimi8 Bicikleta

Pershkrimi: Luani me biciklete !... Luaje
Gara e Vrapimit Titulli: pershkrimi 7 Gara e Vrapimit

Pershkrimi: Garo dhe provo veten sa i shpejte jeni!... Luaje
Shpeto Sherifin Titulli: pershkrimi 6 Shpetoni Sherifin

Pershkrimi: Luftoni dhe shpetoni Sherifin!... Luaje
Simson Titulli: pershktimi5 Simpsons

Pershkrimi: Zbuloni shtepine ku jeton Simpsons!... Luaje
Krijo makinen tende Titulli: pershkrimi4 Ndertoni makinen tende

Pershkrimi: Ndertoni makinen tuaj per gare !... Luaje
Bilardo e vertete Titulli: pershkrimi3 Bilardo e vertete

Pershkrimi: Luani ne bilardo te vertete ... Luaje
Gare me biciklete Titulli: pershkrimi2 Gare me Biciklete

Pershkrimi: Garo me biciklete ne pengesa te veshtire!... Luaje
Lufta e Fundit Titulli: pershkrimi Lufta e Fundit

Pershkrimi: Meso te pilotosh helikopterin dhe ta dergosh ne mision shpetimi!... Luaje
E para Prapa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra E fundit
albfemijet.com all righ reserved