Lista e lojerave tek albfemijet.com

lufta me Tank Titulli pershkrimi 19 Lufta me Tank

Pershkrimi: Lufta me tank ka filluar, Provoni veten te shkatrroni tankun e armikut tuaj.... Luaje
Ndjekesi i Makinave Title: pershkrimi 18 Ndjekesi i Makinave

Pershkrimi: Pais makinen tuaj me arme speciale per te luftuar ne autostrade !... Luaje
Kampjonati me motorra Titulli: pershkrimi 17 Kampjonati me motorra

Pershkrimi: Garo me motorr ne nje rruge shume te veshtire !... Luaje
Gare me kamione Titulli: pershkrimi16 Loja me kamion

Pershkrimi: Garo nje kamion loje e bukur.... Luaje
kamioni ne gare Titulli: pershkrimi15 Gare me kamion

Pershkrimi: Tjeter loje me kamione kenaqu ne kete gare te veshtire!... Luaje
Taxi Titulli: pershkrimi14 Taxi

Pershkrimi: I papunesuri kerkon pune ne qytet, provon te punoje shofer meTaxi ! ... Luaje
Gare me motorra te vegjel Titulli: pershkrim i13 Gara me motorra te vegjel

Pershkrimi: Garo me motorr te vogel per te dale i pari ne gare!... Luaje
luta me ufo Titulli: pershkrimi12 U.F.O

Pershkrimi: UFO me ne fund ka kuptuar natyren njerzore dhe ka vendosur te luftoje kunder njerezve te keqij!... Luaje
motorri i vdekjes Titulli: pershkrimi11 Gara e vdekjes me motorr

Pershkrimi: Loja e vdekjes me motorra Shume e bukur !... Luaje
Lidhjet e paisjeve te guzhines Titulli: pershkrimi10 Lidhjet ne Guzhine

Pershkrimi: Beni lidhjen midis paisjeve te Guzhines per te hapur rrugen!... Luaje
Snajper Titulli pershrimi9 Vrasja me Snaiper

Description: Mendo se si te mundesh armiqte tuaj, a mund te vrasesh 15? !.... Luaje
Vrasesi Profesionist Titulli: pershkrimi8 Vrasesi Profesionist

Pershkrimi: Kontrollo agjentin tuaj dhe mundohu te vrasesh armiqte tuaj!... Luaje
Lufta me Gangstere Titulli: pershkrimi 7 Lufto me Gangstere

Pershkrimi: Lufto me gangstere deri ne fund deri sa te fitosh!... Luaje
lufta ne Qiell Titulli: pershkrimi 6 Lufta ne qiell

Pershkrimi: Lufto ne qiell me avionini tuaj dhe fito !... Luaje
shoferi Kamionit Titulli: pershktimi5 Shofer i kamionit

Pershkrimi: Meso te ngasesh nje kamion te madh !... Luaje
Loja e futbollit Titulli: pershkrimi4 Gjuajtja e penalltive

Pershkrimi: Meso te gjuash penallti!... Luaje
Kapiteni Amerikan Titulli: pershkrimi3 Kapiteni Amerikan

Pershkrimi: Lufto si Kapiteni amerikan dhe vrisni te gjithe armiqt !... Luaje
Gare me biciklete Titulli: pershkrimi2 Gare me Biciklete

Pershkrimi: Garo me biciklete ne pengesa te veshtire!... Luaje
Lufta e Fundit Titulli: pershkrimi Lufta e Fundit

Pershkrimi: Meso te pilotosh helikopterin dhe ta dergosh ne mision shpetimi!... Luaje
E para Prapa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Tjetra E fundit
albfemijet.com all righ reserved