Te reje Shkencore tek Albfemijet

 

Nonstop Robot
NonStop Robot
Një e re, me katër këmbë robot mund të marrin veten nga dëmet në trupin e vet dhe për të mbajtur në ecje ... Lexoje
Toka
Tema: Toka nga brenda dhe jashtë .
Një grimcë padukshme hedh dritë mbi te dhenat misterioze ne brendesi te Tokës ... Lexoje